Cura de slabire rapida. Ce trebuie sa stii despre dieta Little black dress - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cura de slabire rapida. Ce trebuie sa stii despre dieta Little black dress

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Alimentatie sanatoasa » Cura de slabire rapida. Ce trebuie sa stii despre dieta Little black dress
Cura de slabire rapida
Credit foto: Pixabay.com

Dieta Little black dress este o cura de slabire rapida. Fiecare dintre noi avem cate un eveniment major din cand in cand pentru care scoatem din dulap rochia eleganta preferata si speram sa mai incapem in ea sau urmeaza sa ne expunem trupurile mai mult sau mai putin zvelte la piscina.

Iata cura de slabire rapida prin care putem sa topim eventualele kilograme in exces, ca sa aratam cat mai bine la momentul cu pricina.

Solutia este sa tinem cu cateva saptamani inainte o dieta “de urgenta”. Insa daca ea este prea restrictiva, consecintele pot fi nefavorabile pentru sanatate si riscam ca in loc sa stralucim in ziua cu pricina, sa fim sfarsite si epuizate de pierderea de vitamine si minerale din timpul dietei.

Iata insa ca exista o dieta recomandata de nutritionistul Michael Van Straten in cartea “Little Black Dress” aparuta la editura House of Guides, care ne promite ca putem slabi in 10 zile aproximativ 4-5 kilograme.

GHID nou: Cum sa fii cu ADEVARAT BINE cu TINE in pielea ta. Sute de idei pentru o viata armonioasa. Il poti cumpara de aici!

Dieta Little Black Dress a fost tinuta de multi pacienti ai nutritionistului, cu rezultate foarte bune.

Avantajul ei este acela ca nu vitregeste corpul de alimentele cu aport nutritiv important, ci le combina de asa natura incat accelereaza metabolismul si obtine scaderea in greutate. Primele trei zile sunt mai dificile si se recomanda ca debutul dietei sa aiba loc in weekend, pana se obisnuieste corpul cu noul stil alimentar.

Dupa obtinerea rezultatelor nu e indicat sa ne repezim in cozonaci, prajituri, fripturi grase sau in alcool. Dieta poate fi tinuta inca 10 zile daca ne simtim bine si oricum e indicat sa fie tinuta de 3-4 ori pe an, pentru rolul de detoxifiere pe care il are. Oricum, o data ce ai obtinut un rezultat pozitiv si ai scapat de cateva kilograme, nimeni si nimic nu te poate impiedica sa intri in acest stil alimentar nou si sa nu revii la vechile obiceiuri care te vor readuce rapid la vechile dimensiuni, si poate mai mult decat atat. Doar de tine depinde sa decizi ce vrei si sa iti asumi raspunderea acestei decizii, evitand astfel frustrarile, fie cele alimentare, ca ai vrea sa mananci diverse lucruri interzise la dieta, fie cele de silueta, ca ai prea multe kilograme in exces dar nu te poti abtine de la lucrurile care iti fac placere.

In fond, oricare varianta poate fi buna pentru linistea ta mentala cata vreme o cantaresti bine si decizi cum e mai bine pentru tine.

Ora gustarii: in jurul orei 12-13

Masa principala este si ultima masa a zilei: cel tarziu ora 18

Cura de slabire rapida. Ziua 1

Mic dejun: un pepene galben mare

Gustare: supa de legume + salata de cruditati cu orez brun

Masa principala: o salata mixta + orice legume verzi gatite, cu o conserva de fasole verde bine calita si 1 lingurita de ulei de masline

Dieta rapida. Cum sa dai jos repede kilogramele in plus

Cura de slabire rapida. Ziua 2

Mic dejun: sucul proaspat de la un mar, un morcov si o portocala

Gustare: ce a ramas din supa de legume de ieri + 2 cartofi copti + o salata verde

Masa principala: o salata + orice legume verzi gatite + conopida la cuptor presarata cu branza rasa

Cura de slabire rapida. Ziua 3

Mic dejun: lapte de soia amestecat cu o ceasca de apa fierbinte + o felie de paine integrala cu unt

Gustare: masa de fructe diferite, cu nuci.

Masa principala: o salata mixta + orice legume verzi gatite + paste integrale si sos de rosii

Cura de slabire rapida. Ziua 4

Mic dejun: o jumatate de grepfruit + un mar + un iaurt natural cu putina miere si nuci

Gustare: un cartof copt cu unt sau cu o lingura de smantana asezonat cu plante aromatice + o salata + o para

Masa principala: tocanita de legume cu parmezan, servita cu broccoli fiert + 1 portocala

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 27/09/2023