4 pasi simpli catre o silueta de vis - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

4 pasi simpli catre o silueta de vis

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Alimentatie sanatoasa » 4 pasi simpli catre o silueta de vis

Cu totii ne dorim sa aratam bine. De cate ori trecem pe langa o persoana slaba va intrebati ce secret o avea ca sa-si pastreze o silueta de invidiat. Noi am gasit 4 pe site-ul eatingwell.com si vi le impartasim si voua.

 

 

Pasul 1

Faceti pasi de langa televizor, calculator, laptop sau orice are ecran. Potrivit Jurnalului american de nutritie, privitul la televizor in timp ce mananci stimuleaza apetitul. Creierul nu este atent la faptul ca mananci, ci la informatiile pe care le primeste vizual.

 

 

Pasul 2

Alimentele cu un continut bogat de apa (salata, castravete, pepene) cresc senzatia de satietate. Daca inainte de masa consumati oricare dintre fructele si legumele bogate in apa va fac sa mancati mai putin. Acelasi efect il obtineti si daca beti doua cesti de apa inainte de fiecare masa.

 

 

Pasul 3

Imaginati-va ca mancati inainte de a va aseza la masa. Daca vreun coleg vine la birou cu gogosi si nu puteti rezista tentatiei de a „gusta”, ati face bine ca intai sa va inchipuiti cum le savurati mestecandu-le foarte, foarte incet. Creierul este „pacalit” si veti capata o senzatie de satietate dupa doar cateva inghitituri din gogoasa. Chiar daca ati putea parea in fata colegilor un caraghios, cand vor vedea rezultatele obtinute dupa acest procedeu s-ar putea sa va copieze.

 

 

Pasul 4

Decat sa va imbuibati cu pastile de slabit care, oricum, n-au efect pe termen lung, ati putea incerca multivitaminele. Studii recente realizate in China pe 100 de femei obeze au relevat faptul ca persoanele care au luat in fiecare zi, timp de 6 luni, cate o tableta de multivitamine si au mancat ce mancau de obicei, au slabit aproximativ doua kilograme. Spre deosebite de cele care au luat pastile placebo care n-au pierdut nici un gram in timpul studiului. Eplicatia ar fi ca un corp lipsit de vitamine cere „de mancare”, ceea ce face ca apetitul sa scape de sub control.

Data articol: 24/06/2013