10 pasi cum sa faci din orice camera de hotel una foarte confortabila si sigura - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

10 pasi cum sa faci din orice camera de hotel una foarte confortabila si sigura

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Relaxare și wellness » 10 pasi cum sa faci din orice camera de hotel una foarte confortabila si sigura

Oriunde stai atunci cand pleci in vacanta, acesti 10 pasi te vor ajuta sa-ti cresti propriul confort si propria siguranta pe perioada sederii tale in orice camera de hotel. La urma urmei, pe perioada concediului, camera de hotel este „casa tasi daca nu te simti bine in ea, iti poti rata o buna parte a mult asteptatei vacante.

 

1. Cand faci rezervarile, opteaza pentru etaj de nefumatori (in cazul in care ai nevoie de asa ceva).

Daca hotelul in care stai nu are o asemenea optiune, macar poti sa ceri o camera de nefumatori. Nimic nu este mai enervant decat sa fii nefumator si sa fii nevoit sa iti petreci vacanta in mirosul de tutun ce vine de pe hol sau care este impregnat in mobila camerei de hotel.

 

2. Fara minibar!

Nu lua de la receptie, pur si simplu, cheia de la minibar, in cazul in care exista asa ceva. Asa o sa economisesti multi bani si… mutle calorii, totodata. Daca totusi camera de hotel este dotata cu minibar la dispozitie, fiti atenti, totul costa, deseori de 3-4 ori mai mult decat pretul aceluiasi produs la orice magazin din afara hotelului. Confortul si comoditatea costa.

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5

Data articol: 09/06/2015